header foto

Welkom op LOHC

 

G Hockey

Sinds september 2016 biedt LOHC aan kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van G Spirit (een bedrijf dat G-sporten organiseert, begeleidt en implementeert op verschillende sportclubs) te hockeyen. G-hockey is toegankelijk voor junioren met een verstandelijke beperking, in de leeftijd van 8-18 jaar, die graag sportief willen bezig zijn en het plezier en de gezelligheid van een teamsport willen ervaren. 


Ervaring of niet, dat maakt niet uit, je bent meer dan welkom! Recent zijn wij ook gestart met een competitie tegen een aantal andere clubs in de regio, dat betekent dat naast de wekelijkse training (woensdag van 16-17 uur) ook een aantal keer per jaar een wedstrijd wordt gespeeld. 

 

Wat heb je nodig?

Enthousiasme! Bij de eerste training heeft uw kind sportschoenen en sportkleding nodig. Een hockeystick kan worden geleend. Indien uw kind enthousiast is en zich inschrijft, zal hij/zij een trui en shirt krijgen van onze sponsor Schulpen Schuim Leiden.  

Voor meer informatie over G-hockey kan contact worden opgenomen met de coördinator G Hockey via: [email protected]. Deze activiteit valt onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid Junioren te bereiken via [email protected].

 


 

Hockeyschool

Junioren

Senioren