header foto

Welkom op LOHC

 

Organisatie junioren

De junioren van LOHC zijn de kinderen in de A, B, C en D leeftijd, zoals vastgesteld door de KNHB. 
 
Vanaf (ongeveer) 10-jarige leeftijd spelen kinderen in een D-elftal (Junioren). Meestal tegelijkertijd met de overgang naar de middelbare school, gaan kinderen over naar de C-jeugd waar ze ook weer twee jaar spelen. Aansluitend stromen de kinderen door naar de B en twee jaar later naar de A. Als de kinderen (ongeveer) 18 jaar zijn, kunnen ze doorstromen naar de senioren.
 
De Junioren trainen tweemaal per week en spelen een wedstrijd op zaterdag. De trainingsdagen en – tijden worden aan het einde van de zomervakantie bekend gemaakt via de website en zijn te vinden in de LOHC-app. LOHC streeft er naar alle trainingen te voorzien van jeugdtrainers of trainers uit de jong senioren. De trainers worden aangestuurd door een trainingscoördinator. 
 
De wedstrijden worden gecoacht door ouders, een manager (ouder) zorgt voor alle zaken rondom de wedstrijd en het team. Vanaf de B-leeftijd zijn alle kinderen verplicht een scheidsrechterkaart te halen en worden zij ingedeeld om jeugdwedstrijden te fluiten.
 
Voor iedere lijn is een lijncoördinator aanspreekpunt voor coaches, managers en waar nodig ouders. De lijncoördinator draagt samen met de trainingscoördinator en coaches ook zorg voor de teamindelingen van het volgende seizoen. De namen en emailadressen van de coördinatoren vind je via deze link naar de LOHC Organisatie pagina ‘Wie is Wie’. 
 
 Voor meer informatie over het spelen bij de Junioren kun je contact opnemen met de voorzitter van de commissie via [email protected]
 
Inschrijven of informatie over inschrijven? Klik dan op deze link.

 

Hockeyschool

Junioren

Senioren