Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

LongIsland wordt naamgever van onze blaashal: LongIsland Yachts Dome

Sponsorclub  |  6-11-2019
Nieuwsafbeelding
LongIsland Yachts uit Leidschendam is de naamgever geworden van onze blaashal. De hal heet voor dit seizoen dan ook de LongIsland Yachts Dome.
LongIsland Yachts bouwt exclusieve luxe motorboten van 7,50 meter tot en met 12 meter en verkoopt deze wereldwijd. De stijlvolle LongIsland boten vallen internationaal in de smaak en zijn onder andere verkocht naar Australiƫ, de Verenigde Staten en naar verschillende Europese landen zoals Noorwegen, Zwitserland, Italiƫ en Frankrijk. Nederland blijft echter de thuismarkt voor LongIsland en wanneer je op een mooie dag op de Kagerplassen vaart bestaat er een grote kans dat je zo'n prachtige LongIsland tegenkomt.
Het publiek dat LOHC bezoekt past goed bij LongIsland Yachts, veel eigenaren van een LongIsland hebben kinderen die hockeyen of spelen zelf hockey. Ook een aantal leden van onze club is de trotse bezitter van een LongIsland.
Naast het sponsoren van de blaashal zal LongIsland Yachts ook een kavel inbrengen voor het veilingdiner van Heren 1 dat op 10 januari in het glazen huis zal plaatsvinden.
Meer informatie: www.longisland.nl