Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Verslag Alecto - LOHC MD10 || 3 - 3

Hockey  |  19-11-2019
Nieuwsafbeelding

De Grote Avond van MD10!

Al weken ging het erover op de training: het D-Jeugd Fluor Feest op zaterdag 16 november!! Wat doen we aan? Wie gaan er mee? Welke make-up doen we op? Komen de outfits op tijd?

Voor het Feest moest er natuurlijk wel nog gehockeyd worden: uit tegen Alecto. In de ijzige kou stonden we daar. Even staan we voor, Anne en Danni hebben gescoord, maar uiteindelijk werd het 3-3. De gedachten waren al bij de avond… 

Onze 3e plek in de poule gelukkig nog stabiel.De spanning stijgt, allemaal de auto’s in en naar Suze’s huis. Daar komen ineens de felste kleuren uit de tassen; hoedjes, brillen, kettingen, zelfs glow in the dark hairspray! 

We eten Pizza en luisteren een muziekje om in de stemming te komen…Op het feest was het al lekker druk, we hebben genoten van de muziek, "we gaan naar links/ we gaan naar Rechts” en de hele zaal ging mee! Wat een feest!! Samen genieten we van suikerspinnen, drankjes en snoep. 

Helaas staan er weer veel te vroeg ouders op de stoep. De avond is voorbij, onze team spirit TOP! Meisjes D10 altijd gezellig op en van het veld!!

Heel veel groetjes van Abby, Anne, Ava, Bella, Betty, Danni, Emmelie, Farah, Gabriella, Lenthe, Lily, Liv, Suze, Yuna en Zoja

Reacties

Gerdien Burghouts
Dat klinkt als een hele mooie dag!
Marlies Kromjong
Vlammen op het veld en op het feest!
Esther Nieuwenhuizen
Gelijkspel, teamspirit, pizza en eten party🎉
Esther Nieuwenhuizen
een zaterdag om niet snel te vergeten

Reageer op het nieuws