Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

De Helden van de Blaashal

Algemeen  |  19-11-2019
Nieuwsafbeelding
Het einde van de eerste helft van het veld hockeyseizoen nadert alweer. Nog 2 competitie weken en dan start het zaalhockey seizoen. Sinds vorig jaar wordt er bij LOHC gehockeyd in de eigen blaashal - de Long Island Yachts Dome. Het opzetten van de blaashal op een van de kunstgrasvelden is een jaarlijks terugkerend intensief project. 

Onder leiding van de blaashal commissie (Jan Willem Kakebeeke, Freek Bleeker en Matthijs Snijder) is er vanaf vorige week woensdag hard gewerkt om de voorbereidingen te treffen (het opensnijden van het veld, de elektriciteit gereed maken etc. etc.). Op vrijdagavond en zaterdag is het dankzij de hulp van vele vrijwilligers gelukt de blaashal op te zetten en in te richten. Zondag kon direct gestart worden met de eerste trainingen in de hal. 

De komende weken krijgen alle teams de kans zich goed voor te bereiden om uiteindelijk in het weekend van 7 december te starten met de eerste competitie wedstrijden. 

Dit jaar zal de horeca bij LOHC ook in de blaashal aanwezig zijn en kunnen alle bezoekers genieten van een warm kopje koffie en een broodje. Kom vooral eens kijken!