Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Verslag AH&BC JA1 - LOHC JA1 || 2-4

Tophockey (CTH)  |  26-11-2019
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd van LOHC JA1 tegen Amsterdam JA1 op de agenda. LOHC begon scherp en had de Amsterdamsche Hockey & Bandy Club goed onder druk. Dit resulteerde in een eerste corner: 0-1 door Sam van Es. Een tweede corner werd in eerste instantie nog gekeerd door de keeper van Amsterdam JA1, maar gelukkig was Pelle Vogel scherp in de rebound en maakte 0-2!

De tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld: de thuisploeg nam wat meer initiatief en LOHC JA1 had het daar lastig mee. Uit een uitbraak van LOHC kwam wederom een corner, Sam van Es zette deze corner echter feilloos om in een doelpunt. Het werd 0-3 uit in het Wagener stadion, een prima uitslag om mee naar huis te nemen.

Helaas verslapte LOHC toen wat en kon Amsterdam niet één, maar 2 doelpunten scoren. Met 2-3 begon toch wel wat spannender te worden. Na een uitbraak kon Hoite Weijland de bal door tikken naar Thijmen Brouwer, die de bal achter de keeper tikte: 2-4, en de wedstrijd was gespeeld. Een prachtig resultaat waarmee LOHC JA1 nu als nummer 3 de winterstop in gaat!Links naar externe communicatie - 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws