Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Verslag HGC JC2 - LOHC JC3 || 5-1

Hockey  |  2-12-2019
Nieuwsafbeelding
Zaterdag 30 november mocht JC3 uitspelen tegen HGC JC2 om 8.30. We spelen in de 1e klasse en HGC staat boven ons, dus we wisten dat we extra hard moesten werken. 7.30 verzamelen en op pad naar Wassenaar. 

Het veld was nog bevroren toen we aankwamen maar nadat er gesproeid was konden we gelukkig wel het veld op. Joep Kieboom en Mark van Spronsen waren mee om te coachen, en na de instructie en pep talk, begon de wedstrijd. Het eerste kwart waren we lekker fel, veel balbezit en mooie passes. Press goed opgebouwd en we speelden meestal op de helft van HGC. Helaas toch een tegen doelpunt via een strafcorner.

Tweede kwart hebben we het laten lopen, wat resulteerde in nog twee tegen doelpunten in korte tijd. Tijdens de rust weer even de punten op de i gezet, mannen op scherp en het derde kwart in. Nu speelden we weer zoals het moest, veel balbezit en strafcorners mee en Dylan maakte een super mooi doelpunt! Helaas HGC ook dus met 4-1 achterstand het vierde kwart in. 

Zoals elke wedstrijd bleven de mannen knokken tot het einde, wat super gaaf is om te zien. HGC zag in de laatste fase nog kans tot scoren. Uitslag HGC 5-1

Het was een leuke wedstrijd, mannen hebben super hard gewerkt en enorme inzet getoond tot aan het einde. HGC was alleen net even handiger waardoor ze soms heel snel door onze linies konden lopen. 

Joep en Mark, dank dat jullie erbij waren ondanks de kou en vroege tijdstip. Thijmen, fijn dat je ons kwam aanmoedigen, we hopen dat je hand snel geneest en dat je snel weer mee kan doen.

We gaan nu het zaalseizoen in, spelen wederom in de 1e klasse en volgende week is onze eerste wedstrijd dus we gaan ervoor!


Gerelateerd nieuws