header foto

Welkom op LOHC

 

Rulz for Fun

Hockey, dat is veilig en plezierig presteren voor ons allen: spelers, toeschouwers, coaches & managers, vrijwilligers en scheidsrechters!


Sportiviteit fanatiek zijn mag, sportief zijn moet. Sportief ook in taalgebruik. Geen gescheld op of rond het veld.


Respect voor teamgenoten, tegenstanders en scheidsrechters. Wij zijn altijd een goed gastheer voor onze tegenstanders. Vóór en ná de wedstrijd, ongeacht de uitslag... Aanmoedigen mag, openlijk coaches, spelers of arbitrage bekritiseren doen we niet! Wij accepteren beslissingen van scheidsrechters. Toeschouwers en coaches bemoeien zich niet met de arbitrage. Shake Hands: wij geven tegenstanders en de scheidsrechters altijd een hand vóór en na de wedstrijd.


Betrokken en betrouwbaar wij geven het goede voorbeeld. Ik neem verantwoordelijkheid: mijn team kan op mij rekenen als ik moet rijden, fluiten of als er andere afspraken zijn gemaakt. Wij zijn graag toeschouwers, maar wij laten het coachen aan de coaches en het fluiten aan de scheidsrechters. Ik trek tegenover mijn kind de beslissingen van de coach nimmer in twijfel. Alleen dan kan het team als een team functioneren.


Opgeruimd... staat netjes! Ik ruim mijn eigen rommel natuurlijk zelf op en gooi zwerfvuil weg als ik er langsloop. Het clubhuis is ook mijn thuis; ik houd 't netjes. Trainingsmateriaal is duur! Ik houd het heel en laat het op de club.


Kortom: Veilig en plezierig presteren! Ik help mijn team en clubgenoten om ons te gedragen naar onze waarden. Wij spreken elkaar op een positieve manier op het gedrag aan!


De LOHC Huisregels zijn vastgesteld door het bestuur van LOHC om te verduidelijken wat de afspraken zijn op LOHC. Deze huisregels geven een nadere invulling aan de kernwaarden vervat in de Rulz for Fun: hockey, dat is veilig en plezierig presteren voor ons allen. De actueel geldende statuten, huisregels en social media richtlijnen vind je hier.

 

 

Hockeyschool

Junioren

Senioren