Clubinfo
 

lidmaatschap_kicksnsticks

LOHC heeft sinds het seizoen 2020-2021 iets super leuks voor peuters en kleuters van 2 t/m 4 jaar in Oegstgeest e.o. namelijk: Kicks n Sticks.

 

Dat zijn sportlessen vol spel en plezier die tegelijk z├│ zijn uitgedacht dat de kids precies de juiste technieken en bewegingen leren die later van pas komen bij o.a. hockey en voetbal. De kinderen doen de sportlessen samen met een (groot)ouder/ begeleider en ze worden gegeven door opgeleide sportinstructeurs met vele jaren ervaring. De overstap naar hockeyen op het echte veld als een Funkey (vanaf 5 jaar) is na Kicks n Sticks zo gemaakt!

 

Na de zomervakantie start het nieuwe seizoen.

Aankomend seizoen worden er 21 lessen gegeven, waarbij er in de winter een tijdelijke pauze is. Een winterstop, net zoals bij het echte hockeyseizoen. De lessen worden elke zaterdagochtend gegeven tussen 08.30 - 11.00u (voorkeur voor tijd opgeven is mogelijk). Dit zal afhangen van het aantal inschrijvingen. Een les duurt 45 minuten en bestaat uit groepen van maximaal 12 kinderen.

 

De sportlessen zijn in de gymzaal van de Montessorischool, om de hoek van de hockeyclub.

Gymzaal Poelweijde, Lange Voort 261c. Let op, de ingang van de gymzaal is aan de achterkant van de school.

 

De kids worden lid van LOHC en de kosten bedragen 250 euro voor het seizoen. Dat is inclusief de sportlessen, een cool shirt van Kicks n Sticks en leuke evenementen op de hockeyclub met Sinterklaas en Pasen.

 

Voor wie: alle kindjes van 2, 3 en 4 jaar oud.

Wordt uw kindje in 2021 nog 5 jaar? Geef het dan op voor de Funkeys. Ook als ze na 1 oktober geboren zijn! Vanaf komend seizoen mogen deze kinderen namelijk ook al starten bij de Funkeys ipv nog een jaar te moeten wachten.

 

Aanmelden kan door het inschrijformulier in te vullen:. Geef dan aan dat het om het seizoen 2021-2022 gaat.

 

Als er vragen zijn kunnen die gemaild worden naar [email protected].

 

Hopelijk tot snel!

Sportieve groet,

 

Maud Fontein

Co├Ârdinator LOHC Kicks n Sticks